Stickers maken

Stickers maken

december 10, 2021 0 Door admin

Maak uw eigen sticker

Het is tegenwoordig uitermate simpel om je eigen sticker in elkaar te zetten. U kunt zelf een sticker maken of het is mogelijk dat u het laat doen door een stickerbedrijf. Bij het ontwerpen van een sticker gaat u door verschillende processen namelijk welk formaat moet de sticker hebben en welke afbeelding en tekst moet er op komen te staan. Nadat u dit heeft doorgeven zal het bedrijf kijken wat er allemaal mogelijk is met betrekking tot de uitwerking van de sticker. Ook is het belangrijk om te weten wat voor soort sticker u wilt. Zo zijn er verschillende soorten stickers gemaakt voor verschillende ondergronden. Zo bestaan er sticker voor op ramen, beton/asfalt, apparaten, vloer en muren. Dus het is verstandig om eerst te bepalen waarop u de stickers gaat plakken. Nadat u dit heeft gedaan kunt u kiezen om de sticker een bepaalde kleur en glans te geven of gewoon doorzichtig. Daarna zal u wel worden gevraagd of u de sticker voor binnen of buiten gaat gebruiken aangezien de stickers voor buiten een sterkere lijm laag hebben. Dit is nodig omdat de stickers buiten vaak nat worden door bijvoorbeeld regen. Vaak zijn de outdoor stickers wel een stuk moeilijker te verwijderen omdat ze goed vastzitten. Heeft u toch liever een sticker soort die niet zo stevig vast zit ga dan voor de transparante sticker. Deze kun je vaak gemakkelijk loshalen en ook nog een hergebruiken op een andere plek als u dat wilt. Zo ziet u maar dat er genoeg mogelijkheden zijn in het maken van een sticker en de keuzes die u hierbij heeft.

Waarvoor worden stickers gebruikt?

Stickers worden voornamelijk gebruikt voor promotie van bedrijven of een bepaald merk. Het is een makkelijk middel om te maken en het is ook nog eens zeer effectief. Zeker als personen de stickers vaak tegenkomen. Soms worden de stickers door bedrijven op de producten geplakt of op het inpakpapier van een product. Hiermee probeert het bedrijf toch een beetje reclame en herkenning bij de personen op te wekken. Ook worden er vaak bij beurzen en andere meetings vaak transparante stickers gebruikt zodat je ze na de tijd weer eenvoudig kunt verwijderen. Ook worden ze vaak uitgedeeld aan de mensen zodat deze toch een herkenning hebben aan het bedrijf wanneer ze de sticker zien. Het is niet zo dat de stickers alleen zakelijk worden gebruikt want ook voor privé wordt er veel besteld. Zo gebruiken personen de stickers om een bepaald logo of plaats te promoten. Dit word steeds populairder en wij zien dan ook een stijging in het aantal bestellingen hiervan.

Waar zijn stickers van gemaakt?

De meest voorkomende stickers zijn vaak gemaakt papier en vinyl. Deze twee soorten zijn ook weer in te delen in verschillende soorten papier en vinyl. Zo heb je gewoon papier en oplosbaar papier en heb je ook verschillende soorten vinyl. Natuurlijk word er wel eerst gekeken waar u de sticker voor wilt gebruiken want een papieren sticker is niet erg handig om buiten te plakken. Deze zal namelijk snel kapotgaan of loslaten wanneer deze nat word van de regen. Op de sticker komt vaak een foliedruk die te verkrijgen is in verschillende kwaliteiten, kleuren en effecten. Ons assortiment is erg groot wij hebben bijvoorbeeld ook raamfolie stickers deze zijn zeer geschikt om op ramen te plakken. Door het uitgebreide assortiment kunnen we met onze stickers u in uw wensen en behoeften voorzien.