Food huggers zijn milieuvriendelijk en vaatwasser veilig

Food huggers zijn milieuvriendelijk en vaatwasser veilig

mei 31, 2022 0 Door admin

Als je nieuwsgierig bent geweest naar de herbruikbare siliconen voedselspaarders, zijn Food Huggers misschien geschikt voor je. Deze herbruikbare siliconen voedselspaarders vergrendelen vocht, zodat uw voedsel langer vers blijft. Deze voedselspavers zijn vaatwasser, magnetron en vriezer veilig. Ze zijn ook milieuvriendelijk: hun verpakking is 100% recyclebaar. Hier is meer informatie. Lees verder om te leren hoe knuffels van voedsel je kunnen helpen groen te blijven terwijl je je eten fris houdt.

Food Huggers zijn herbruikbare siliconen voedselbevaarders

Als je op zoek bent naar een praktische manier om je voedsel fris te houden, zoek dan niet verder dan de siliconen huggers. Deze veelzijdige voedselverpakkingen zijn vrij van plastic en dichten de toppen van potten, glazen en containers af. Ze kunnen worden gewassen en opnieuw worden gevallen en zijn vaatwasser veilig. Ze komen zelfs met een levenslange garantie. Of u nu voedsel voor uzelf bereidt of een gezin voedt, deze handige herbruikbare zijn een geweldige keuze.

De herbruikbare siliconen huggers glijden op producten, het voorkomen van bederf en ervoor zorgen dat uw boodschappen langer meegaan. Geschikt voor groenten en fruit, ze zijn een geweldige manier om de hoeveelheid voedselverspilling die u produceert te verminderen net als kant en klaar maaltijden. Food Huggers zijn verkrijgbaar in verschillende maten, waaronder een versie van een kinderformaat, en herbruikbare siliconen voedselbladen kunnen worden gebruikt om open blikken te herhalen. Deze voedselspaarders kunnen worden gebruikt in de vaatwasser en zijn ideaal voor het opslaan van resterende fruit, groenten of ingeblikte goederen.

Ze sluiten vocht vast om voedsel langer vers te houden

Als u op zoek bent naar een geweldige manier om uw voedsel te behouden en te voorkomen dat ze bederven, overweeg dan om een voedselknuffelaar te gebruiken. Deze flexibele plastic deksels strekken zich uit om bij uw voedsel te passen en vergrendelt vocht. Dit helpt uw voedsel om frisser te blijven en zijn smaak te behouden, wat minder voedselverspilling betekent. Food Huggers zijn ook in verschillende maten, dus u kunt er een kopen om aan uw behoeften te voldoen. Naast het veilig zijn van vaatwasser, voorkomen ze ook dat geuren de smaak en geur van je voedsel beïnvloeden.

Deze siliconenhoezen zijn veilig en milieuvriendelijk omdat ze geen ftalaten bevatten of de chemische bisfenol A, ook bekend als BPA. Deze herbruikbare covers worden getest door onafhankelijke laboratoria en goedgekeurd door de Food and Drug Administration. Ze kunnen worden gebruikt in magnetrons en vaatwassers, en ze kunnen ook gemakkelijk worden gerecycled. Daarnaast is de verpakking 100% recyclebaar. Ze zijn ook gemaakt van niet-giftige siliconen en zijn gemaakt om herbruikbaar te zijn.

Food Huggers zijn vaatwasser veilig

Huggers voor voedsel zijn herbruikbare wraps die helpen om overgebleven fruit en groenten te behouden. Ze zijn vaatwasmachineveilig, fosfaatvrij en gemaakt van 100% siliconen van voedselkwaliteit. Ze zijn er in 5 maten en nestelen voor compacte opslag. Ze komen in een gerecycled kartonnen doos die recyclebaar is. Ze zijn gemaakt van 100% door de FDA goedgekeurde siliconen van voedselkwaliteit en zijn BPA- en PVC-vrij. Voedsel knuffels houden voedsel langer frisser en voorkomen oxidatie en bacteriegroei.

Deze siliconenafdekkingen afdichten open flessen, potten en blikken. Ze voorkomen dat voedsel uitdrogen en afval verminderen. De wraps nest om opslagruimte te besparen en zijn vaatwasser veilig. Je kunt Food Huggers opnieuw hergebruiken en ze zijn ook BPA-vrij! Vaatwasser-veilige, de siliconen voedselafdichters zijn ook herbruikbaar. Een set van vijf Food Huggers wordt aanbevolen voor verschillende toepassingen.

Ze zijn magnetron en vriezer veilig

De herbruikbare siliconenafdekkingen van de voedselknuffels helpen om vocht en natuurlijke sappen van overgebleven producten op te sluiten. Voedingsmiddelen kunnen bederven en uitgedroogd worden als ze worden blootgesteld aan luchtcirculatie. Deze voedselspaarders zijn veilig voor gebruik in de magnetron en vriezer en zijn er in verschillende kleuren. Ze zijn een geweldige aanvulling op elke keuken. Lees verder om meer te weten te komen over deze voedselspitsen. Je kunt knuffels in verschillende maten en kleuren kopen.

De Food Huggers zijn vaatwasser, magnetron en vriezer veilig. Deze siliconenzakken zijn gemaakt van 100 procent siliconen van voedselkwaliteit. Ze zijn BPA-vrij en vrij van latex. Ze zijn ook vaatwasser en magnetron veilig, waardoor ze perfect zijn voor gebruik in de keuken of zelfs op kantoor. Eten knuffels zijn vaatwasser en vriezerveilig en zijn BPA-vrij. Het zijn nog steeds prototypes, maar hun Kickstarter -campagne heeft het doel al overtroffen.

Food huggers verminderen afval

Wat is een hugger voor voedsel? Het is een herbruikbare wikkel die vocht vasthoudt en restjes fris houdt. Het is gemaakt van siliconen van food-grade en is BPA .De oprichters van het bedrijf zijn voormalige collega’s die in de thuisgoederenindustrie werkten en elkaar hebben ontmoet terwijl ze onderzoek naar duurzame verpakkingsoplossingen onderzoeken. De twee vrouwen kwamen met het concept toen ze brainstormen over nieuwe zakelijke ideeen. Hun oplossing voor voedselverspilling was de Food Hugger, die voor het eerst werd gelanceerd in een Kickstarter -campagne in 2013.